Stomatološke ordinacije Zvezdara

Stomatološke ordinacije Zvezdara
stomatoloska-ordinacija-dr-milenkovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Milenković

Beograd, Zvezdara, Geršićeva 16 +381 11 2406616
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Stomatološka ordinacija Dr Milenković je prelepa i moderno opremljena ordinacija.
Naš cilj je da iz nje izlaze samo zadovoljni i nasmejani pacijenti, Dr Milan Milenković.
DEČIJA STOMATOLOGIJA.
Iako briga o zdravlju zuba Vaših mališana počinje još u trudnoći, sigurni smo da bi trebalo da znate činjenice.
Prvo, da je vreme za prvu posetu stomatologu po nicanju prvog mlečnog zuba, i drugo, ako smo to već prevideli, a prvi karijesi su nastali, od prvog iskustva sa stomatologom zavisiće i dalja želja deteta za sledećim posetama.
Iskreno se preporučujemo da brigu o zdravlju zuba Vaše dece pruzmemo baš mi.
stomatoloska-ordinacija-barjaktarevic-1-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Barjaktarević

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 32 +381 11 3222425
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BARJAKTAREVIĆ Sve što stomatolog i savremena stomatologija može pružiti pacijentu u bilo kojoj svetskoj ordinaciji, može pacijent dobiti i u Stomatološkoj ordinaciji Barjaktarević.
Od praktičnih uputstava o održavanju oralne higijene za decu i odrasle, savremene dijagnostike do svih stomatoloških intervencija, beljenja, popravke zuba, najkomplikovanijih lečenja i oralnih hirurških intervencija, do primene najsavremenijih metoda u stomatološkoj protetici, poput izrade mostova, krunica i plombi i faseta cad-cam tehnologijom, pa preko implantologije i uspešnog lečenja parodontopatije.
U svakoj od intervencija primenjuje se vrhunski estetski kriterijum.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-dr-popovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Popović

Beograd, Zvezdara, Bregalnička 6 +381 11 2422459
Privatna stomatološka ordinacija “Dr Popović” osnovana je oktobra 1987.godine od strane dr Dragoslava Popovića, a od juna 2007.
registrovana je na sina osnivača, dr Nemanju Popovića, magistra na katedri za oralnu hirurgiju i tom prilikom je i renovirana i proširena tako da je kompletno opremljena sa tri stomatološke stolice.
U sklopu stomatološka ordinacija “Dr Popović” postoje tri odvojene kompletno opremljene ordinacije kao i čekaonica sa pultom za prijem i pomoćne prostorije, sve to na površini od 70m2.
Prostorije se nalaze u privatnoj porodičnoj kući.
Tokom dve i po decenije svog postojanja ordinacija je uspešno uslužila veliki broj pacijenata svih uzrasta i u svim poljima stomatološke delatnosti.
Od svog osnivanja pa do danas specijalizovala se kao ordinacija za sve članove porodice što postiže i uspešnom saradnjom sa eminentnim stručnjacima Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, tako da pruža usluge iz svih grana stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-dr-rada-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Rada

Beograd, Zvezdara, Deskaševa 4b +381 11 2863333
Stomatološka ordinacija "Dr Rada" u Beogradu je počela sa radom 1988.godine u Beogradu.
Dugogodišnje iskustvo, veliki broj zadovoljnih pacijenata kao i članstvo u Komori privatnih doktora stomatologije Srbije garantuje kvalitet našeg rada.
Pružamo sledeće usluge: Pregled usta i zuba, Lečenje zuba, Popravka zuba, Beljenje zuba, Protetika, Endodoncija, Ortodoncija.
Svoj pregled možete zakazati svakog radnog dana od 12:00 do 20:00h.
Dobrodošli!
stomatoloska-ordinacija-dragon-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dragon

Beograd, Zvezdara, Jovanke Radaković 23g +381 11 4095326
Stomatološku ordinaciju Dragon u Beogradu je 2008 osnovala dr Dragica Jovanović nakon višegodinjeg iskustva kako u državnoj, tako i u privatnoj stomatološkoj praksi.
Posedujemo kompjuterizovanu obradu kartona i snimaka koja nam omogućava bolje praćenje lečenja naših pacijenata.
Tokom svih zahvata primenom anestetika pacijent se ne susreće sa bolom što dodatno olaškava tretman.
Koristimo savremene materijale i opremu, a naše osoblje prati sva nova nučna dostignuća i kurseve kontinuirane edukacije kako bi zadovoljilo sve potrebe i želje pacijenata.
Nudimo besplatan pregled i kontrole, to našim pacijentima finansijski olaškava brigu o svom zdravlju.
Sistemi održavanja higijene i sterilizacije su na najvišem mogućem nivou, a nudimo mogućnost obavljanja svih stomatoloških usluga na jednom mestu.
Za nepokretne pacijente, spremni smo da obezbedimo usluge terenskog vađenja zuba i izrade pločastih proteza.
Rad na zakazivanje omogućava da se skrati vreme koje pacijent provodi u čekaonici u toku kog se svaki pacijent najneprijatnije oseća kada je u poseti stomatologu.
Osoblje stomatološke ordinacije Dragon pomoći će savetom i praktičnom demonstracijom svakoj osobi zainteresovanoj za pravilno održavanje higijene usta i zuba.
stomatoloska-ordinacija-dedent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dedent

Beograd, Zvezdara, Gajeva 5 +381 11 3807898
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DEDENT U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
stomatoloska-ordinacija-dr-banduka-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Banduka

Beograd, Zvezdara, Mihaila Todorovića 14b +381 11 3477475
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BANDUKA U sklopu mlade ordinacije biće pokrivene usluge iz raznih specijalnosti stomatologije.
Nalazimo se između autoputa Beograd - Niš i Ustaničke ulice na adresi Mihaila Todorovića 14b.
stomatoloska-ordinacija-big-tooth-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Big Tooth

Beograd, Zvezdara, Mite Ružića 10a +381 11 2863881
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BIG TOOTH BIG TOOTH dental studio je savremena zubno - lekarska ordinacija koja je počela sa radom 2004.godine.
Stručni kadar sačinjavaju lekari specijalisti, a konsultanti su nam profesori Stomatološkog fakulteta i Vojnomedicinske akademije u Beogradu.
Raspolažemo sa dve ordinacije koji su opremljene savremenim aparatima vrhunskih svetskih proizvođača.
Postoji još mnogo toga što bismo mogli da kažemo o sebi, ali Vas pozivamo da nas posetite i sami donesete ostale zaključak o nama.
stomatoloska-ordinacija-dr-rada-skondric-grujicic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Rada Škondrić Grujičić

Beograd, Zvezdara, Deskaševa 4b +381 11 2863333
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR RADA ŠKONDRIĆ GRUJIČIĆ Stomatološka ordinacija "Dr Rada" je počela sa radom 1988.
godine u Beogradu.
Dugogodišnje iskustvo, veliki broj zadovoljnih pacijenata kao i članstvo u Komori privatnih doktora stomatologije Srbije garantuje kvalitet našeg rada.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Srbija:
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije-2
Stomatološke ordinacije su zdravstvene ustanove u kojima se doktori stomatolozi ili kako ih u narodu zovu zubari, brinu o zdravlju zuba i desni. U stomatološkim ordinacijama vrše se sve vrste stomatoloških usluga kao što su na primer stomatološke usluge iz oblasti: konzervativne stomatologije (popravljanje zuba), paradontologije, oralne hirurgije, protetike, ugradnje zubnih implanata, dečije stomatologije, ortodoncije ili beljenja zuba. Preventivni pregledi kod zubara neophodni su kako biste očuvali oralno zdravlje. Zahvaljujući preventivnim pregledima možete sprečiti da se, na primer, kvar zuba proširi i na pravi Vam veći problem. Kada je u pitanju neka tegoba, kada Vas boli zub ili Vas bole desni i krvare, treba odmah da zakažete pregled kod stomatologa kako biste utvrdili u čemu je problem i otklonili ga na vreme. Često strah ili nelagodnost od predstojećeg tretmana uzrokuju odlaganje odlaska pacijenta kod stomatologa čime se pogoršava postojeći problem i moguće rešenje čini sve zahtevnijim. Strah od bola, čudni i neprijatni zvuci, dugotrajnost postupka, osećaj gađenja, neprijatna iskustva u prošlosti ali i mnogi drugi razlozi sačinjavaju strah od stomatologa. Način prevazilaženja straha je individualan i razlikuje se od uzrasta pacijenta, raspoloživog vremena, neophodnog tretmana. Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža. Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im se sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac, i gubitak zuba kao konačan negativan ishod…Briga o poboljšanju estetike, uz očuvanje zdravlja zuba, sastavni je deo svake stmatološke intervencije. Prevaziđite strah i posetite zubara, jer samo zdrav osmeh je i lep osmeh.
Back to Top