Stomatološke ordinacije Senjak

Stomatološke ordinacije Senjak
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-1-stomatoloske-ordinacije

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Senjak, Viktora Igoa 1 +381 11 3091011
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Stomatološka služba Bel Medic-a na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno, i vikendom i praznikom. Organizovana je na temelju multidisciplinarnosti, tako da nudi punu zaštitu oralnog zdravlja - od prevencije i različitih rešenja za probleme (patološka stanja i oboljenja), preko estetske stomatologije, fiksne i mobilne protetike, oralne hirurgije, do ortopedije vilica i mogućnosti pružanja hitnih usluga. Zubnim rendgenom se, takođe u svakom trenutku, može obaviti ciljano snimanje zuba.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-dr-jokanovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Jokanović

Beograd, Senjak, Vase Pelagića 9 +381 11 2650503
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Dobrodošli u privatnu stomatološku ordinaciju dr Jokanović na Senjaku, koja brine o zdravlju vaših zuba.
Uz najsavremeniju opremu i materijale i u prijatnom ambijentu, brzo ćete zaboraviti na svaki strah od zubara.
Počnite sa besplatnim pregledom i ukazite poverenje nasem strucnom timu, koji svakog pacijenta posmatra individualno i sa posebnom pažnjom pristupa svakom problemu. Nadamo se da ćete na ovoj stranici naći sve što vas zanima.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja naši doktori ce vam vrlo rado odgovoriti.
Posetite nas i uverite se u to da nam je vaš osmeh najvažniji!
Karijes zuba nastaje kada kiseline razore tvrdi deo zuba, odnosno površinski sloj poznat kao gleđ.
Ove kiseline nastaju u lepljivom sloju bakterija, poznatom kao plak.
Njihovim metabolizmom nastaju kiseline koje razaraju površine zuba.
Zubna tkiva oštećena karijesom nadoknađuju se zubnim ispunom ( plombom ) ili protetskom nadoknadom ( krunicom ).
Estetski ispuni izrađuju se korišćenjem kompozitnih materijala, bele boje.
To su savremeni materijali u boji prirodnih zuba.
AKO MISLITE DA IMATE KARIJES, POSETITE NAS!
Parodontopatija je hronično, progresivno bakterijsko oboljenje koje ako se ne leči može dovesti do gubitka zuba.
Uvek počinje kao gingivitis, to jest krvarenjem i upalom zubnog mesa oko zuba.
Upalu prouzrokuju toksini bakterija iz subgingivalnog plaka koji se nakupljaju usled neredovnog i lošeg pranja zuba.
dentics-stomatoloski-centar-stomatoloske-ordinacije

Dentics stomatološki centar

Beograd, Senjak, Kozjačka 4a +381 11 2653075
Stomatološka ordinacija u Beogradu.
Stomatološke usluge.
Dentics nije samo znanje i zanat - Dentics je pre svega filozofija zdravlja.
Naša ponuda: kompjuterizovana obrada pacijenata i podataka, visoka stručna osposobljenost zaposlenih i saradnika, savremeni metodi u lečenju i tretmanu pacijenata, vrhunska profesionalna oprema najnovije generacije, Video Imaging Computer system za trenutnu kontrolu zuba, besplatan pregled i kontrola zuba, visok nivo sterilizacije i higijene, najsavremenije materijale, sve stomatološke usluge na jednom mestu
Stomatološke ordinacije-2
Stomatološke ordinacije su zdravstvene ustanove u kojima se doktori stomatolozi ili kako ih u narodu zovu zubari, brinu o zdravlju zuba i desni. U stomatološkim ordinacijama vrše se sve vrste stomatoloških usluga kao što su na primer stomatološke usluge iz oblasti: konzervativne stomatologije (popravljanje zuba), paradontologije, oralne hirurgije, protetike, ugradnje zubnih implanata, dečije stomatologije, ortodoncije ili beljenja zuba. Preventivni pregledi kod zubara neophodni su kako biste očuvali oralno zdravlje. Zahvaljujući preventivnim pregledima možete sprečiti da se, na primer, kvar zuba proširi i na pravi Vam veći problem. Kada je u pitanju neka tegoba, kada Vas boli zub ili Vas bole desni i krvare, treba odmah da zakažete pregled kod stomatologa kako biste utvrdili u čemu je problem i otklonili ga na vreme. Često strah ili nelagodnost od predstojećeg tretmana uzrokuju odlaganje odlaska pacijenta kod stomatologa čime se pogoršava postojeći problem i moguće rešenje čini sve zahtevnijim. Strah od bola, čudni i neprijatni zvuci, dugotrajnost postupka, osećaj gađenja, neprijatna iskustva u prošlosti ali i mnogi drugi razlozi sačinjavaju strah od stomatologa. Način prevazilaženja straha je individualan i razlikuje se od uzrasta pacijenta, raspoloživog vremena, neophodnog tretmana. Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža. Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im se sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac, i gubitak zuba kao konačan negativan ishod…Briga o poboljšanju estetike, uz očuvanje zdravlja zuba, sastavni je deo svake stmatološke intervencije. Prevaziđite strah i posetite zubara, jer samo zdrav osmeh je i lep osmeh.
Back to Top