Stomatološke ordinacije Pančevo

Stomatološke ordinacije Pančevo
stomatoloska-ordinacija-dental-studio-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental Studio

Pančevo, Žarka Zrenjanina 3 +381 13 342281
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PANČEVO.
Privatna stomatološka ordinacija Dental Studio već više od 25 godina neguje tradiciju u stvaranju lepih i zdravih osmeha sa svojim timom stručnjaka.
Ono što nas razlikuje od ostalih stomatoloških ordinacija je što uz standardne usluge svih vrsta, poseban značaj pridajemo potpornom aparatu zuba na najvišem nivou, i sagledavanju stomatoloških problema u celini, a ne samo problemima na zubima pojedinačno.
Takav pristup sagledavanja šire slike omogućava kvalitetnije rezultate, a samim tim veći i dugoročniji uspeh naše terapije.
Kao potvrdu kvaliteta naše stomatološke ordinacije dajemo Vam garanciju na sve radove u periodu od 1 do 10 godina.
To Vam možemo omogućiti zahvaljujući stalnom ulaganju u najsavremenija znanje i metode, kao i korišćenjem najkvalitetnijih materijala koji postoje u svetu.
Naš tim se sastoji od lekara razlitičih specijalnosti, koji pored ucešća na kontinuiranim edukacijama takođe učestvuje i u edukaciji drugih stomatologa u regionu
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Srbija:
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije-2
Stomatološke ordinacije su zdravstvene ustanove u kojima se doktori stomatolozi ili kako ih u narodu zovu zubari, brinu o zdravlju zuba i desni. U stomatološkim ordinacijama vrše se sve vrste stomatoloških usluga kao što su na primer stomatološke usluge iz oblasti: konzervativne stomatologije (popravljanje zuba), paradontologije, oralne hirurgije, protetike, ugradnje zubnih implanata, dečije stomatologije, ortodoncije ili beljenja zuba. Preventivni pregledi kod zubara neophodni su kako biste očuvali oralno zdravlje. Zahvaljujući preventivnim pregledima možete sprečiti da se, na primer, kvar zuba proširi i na pravi Vam veći problem. Kada je u pitanju neka tegoba, kada Vas boli zub ili Vas bole desni i krvare, treba odmah da zakažete pregled kod stomatologa kako biste utvrdili u čemu je problem i otklonili ga na vreme. Često strah ili nelagodnost od predstojećeg tretmana uzrokuju odlaganje odlaska pacijenta kod stomatologa čime se pogoršava postojeći problem i moguće rešenje čini sve zahtevnijim. Strah od bola, čudni i neprijatni zvuci, dugotrajnost postupka, osećaj gađenja, neprijatna iskustva u prošlosti ali i mnogi drugi razlozi sačinjavaju strah od stomatologa. Način prevazilaženja straha je individualan i razlikuje se od uzrasta pacijenta, raspoloživog vremena, neophodnog tretmana. Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža. Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im se sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac, i gubitak zuba kao konačan negativan ishod…Briga o poboljšanju estetike, uz očuvanje zdravlja zuba, sastavni je deo svake stmatološke intervencije. Prevaziđite strah i posetite zubara, jer samo zdrav osmeh je i lep osmeh.
Back to Top