Stomatološke ordinacije Novi Beograd

Stomatološke ordinacije Novi Beograd
belville-dental-centar-stomatoloske-ordinacije

Belville Dental Centar

Novi Beograd, Jurija Gagarina 14n +381 11 6300955
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Tim Belville Dental centra sastoji se od 16 zaposlenih na funkcijama stomatologa, specijalista i tehničara koji zajednički sarađuju i razmenjuju iskustava radi najboljeg izbora terapije za vas. Zajedno posedujemo zavidno iskustvo u svim sferama moderne prakse.
Cilj nam je da se pozicioniramo kao lideri i eksperti u domenu pružanja stomatoloških usluga.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-my-dental-office-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija My Dental office

Novi Beograd, Aleksinačkih rudara 33 +381 11 6601305
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MY DENTAL OFFICE My dental office je ordinacija nastala spojem savremenog pristupa stomatologiji i velikog znanja i iskustva.
Dobra energija i uspešna višegodišnja saradnja rezultirala je udruživanjem naših veština i kompetencija i stvaranjem jedne moderne ordinacije po najvišim svetskim standardima.
Od samog početka kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i prijateljskim pristupom, vezali smo za sebe veliki broj zadovoljnih pacijenata.
Trudimo se da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni.My dental office ordinacija pruža sve stomatološke specijalističke usluge sa posebnim akcentom na ortodontske tretmane najsavremenijim fiksnim i pokretnim ortodontskim aparatima, a pored svog stalnog tima angažuje eminentne stručne saradnike iz svih oblasti stomatologije.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-dental-vision-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental Vision

Novi Beograd, Jurija Gagarina 219a +381 66 006868
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD ORDINACIJA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU DENTAL VISION Profesionalnost, znanje, iskustvo, rad sa najsavremenijom i najkvaliletnijom opremom i materijalima, kao i istrajnost u tome da nijedan oralni problem nije nerešiv – ključne su odrednice filozofije stomatološke ordinacije Dental vision u Beogradu.
Ona se pored vrhunskog rada na rešavanju zdravstvenih problema na zubima i desnima, izdvojila i kao vodeći centar u našoj zemlji specijalizovan za estetsku stomatologiju.
To znači da se naš tim stručnjaka, sastavljen od najboljih stomatologa, hirurga, medicinskog osoblja i protetičara može pobrinuti da iz ordinacije svaki pacijent izađe sa novim, lepšim, savršenim osmehom – onim koji uliva samopouzdanje, a druge ljude obara s nogu.
Cenovnik
fabrika-osmeha-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Fabrika Osmeha

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10D +381 11 4075740
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD FABRIKA OSMEHA Kombinujući iskustvo i znanje, Fabrika Osmeha je osnovana da radi u svrhu poboljšanja vašeg oralnog zdravlja.
Naš tim broji pet stomatolga koji će vam uz posvećen rad, sveobuhvatnu negu i inovativne tretmane pružiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologije naši su principi rada i razvoja.
U ugodnom ambijentu moderno uređene ordinacije nudimo vam individualnu i profesionalnu stomatološku uslugu iz oblasti preventivne i dečje stomatologije, protetike, paradontologije, oralne hirurgije, ortopedije vilice i estetske stomatologije.
Cenovnik
family-dentist-stomatoloska-ordinacija-stomatoloske-ordinacije

Family Dentist Stomatološka ordinacija

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 70/4 +381 11 2136437
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD FAMILY DENTIST Za nas stomatologija nije samo niz postupaka koja obuhvata postavljanje dijagnoze i sprovodjenje plana terapije, ZA NAS STOMATOLOGIJA JE SINERGIJA MEDICINE, UMETNOSTI, NAUKE I TEHNOLOGIJE. Individualan pristup svakom pacijentu postao je naš standard u svakodnevnoj praksi.
Individualni pristup nije samo težnja ka perfekciji nego i postizanje efekta prirodne lepote u sklau sa željama i mogućnostima svakog pojedinca...
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-milbo-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Milbo Dent

Novi Beograd, Nehruova 51/56 +381 11 3169715
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MILBO DENT U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje koje će vam u prijatnom ambijentu i u potpunoj privatnosti pružiti sve neophodne stomatološke usluge.
Naš cilj je blistav osmeh zadovoljnog pacijenta.
Radno vreme ordinacije je usklađeno sa vašim dnevnim obavezama.
U našoj ordinaciji izlečićete svoje zube i dobiti neophodne savete o očuvanju i održavanju zuba.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-1-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Predrag Kostić

Novi Beograd, Jurija Gagarina 55 +381 11 2164535
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DR PREDRAG KOSTIĆ Ordinacija dr Predrag Kostić je osnovana 2003.godine.
Ordinacija ima u svom sastavu kompletno opremljenu zubotehničku laboratoriju sa svim neophodnim aparatima, pa stoga ne zavisi od drugih laboratorija već isključivo sama diktira tempo izrade radova.
Cenovnik
duka-dent-orto-centar-stomatoloske-ordinacije

Duka Dent Orto Centar

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106 +381 11 3190338
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DUKA DENT ORTO CENTAR Duka Dent orto centar postoji i radi od 1997.godine na teritoriji opštine Novi Beograd.
U domenu rada našeg centra nalazi se dijagnostika glave, zuba, sinusa i šake.
Dugogodišnje iskustvo u radu, stečeno znanje i konstantan rad na usavršavanju načina pružanja usluga našim pacijentima, omogućavaju nam da Vam pružimo detaljne i pouzdane dijagnostičke preglede.
Savremeno opremljen centar, poseduje svu neophodnu medicinsku opremu i aparate za pre svega bezbedne preglede, koji ne narušavaju zdravlje naših pacijenata, s jedne strane i daju detaljan uvid u njihovo zdravstveno stanje s druge strane.
Cenovnik
ortopan-digitalno-snimanje-zuba-stomatoloske-ordinacije

Ortopan - Digitalno snimanje zuba

Novi Beograd, +381 11 2280082
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD ORTOPAN - DIGITALNO SNIMANJE ZUBA Snimanje zuba Novi Beograd, najnovija tehnologija, digitalno snimanje zuba na film ili Email. Mi činimo Vaš život zdavijim.
Profesionalna usluga, snimanje zuba digitalnim ortopanom. Saradjujemo sa veoma velikim brojem ordinacija.
Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji, učinićemo za Vas najkvalitetniji ORTOPAN.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-mea-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Mea Dent

Novi Beograd, Jurija Gagarina 247 +381 11 7138687
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA NA NOVOM BEOGRADU.
Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.
Pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga, počevši od sanacije zuba nanohibridnim kompozitnim ispunima, preko hirurških i ortodontskih intervencija, dečije stomatologije, kao i parodontoloških intervencija koje radimo primenjujući najnoviju tehniku otkrivanja uzročnika.
Ono na šta smo takođe ponosni jeste savremena i moderna protetika bazirana na izradi metalokeramičkih kruna i posebno bezmetalnih kruna koje daju izvanredan estetski moment, izrada totalnih i parcijalnih proteza, zatim lasersko beljenje zuba sa preparatima različitih koncentracija.
Implanti od titanijumskog materijala i mini implanti koji predstavljaju nosače novih proteza ukoliko nemate nijedan zub, topla su preporuka za svakog ko želi visokofunkcionalne estetske nadoknade.
stomatoloska-ordinacija-vesodent-1-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Vesodent

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 82 +381 64 1848191
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD VESODENT Stomatoloska ordinacija 'VesoDENT' je savremeno opremljena ordinacija u kojoj mozete dobiti sve vrste stomatoloskih usluga.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-mr-sci.-dr-mirela-cvjetkovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija mr sci. dr Mirela Cvjetković

Novi Beograd, Jurija Gagarina 26a +381 11 2289229
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MR.
DR MIRELA CVJETKOVIĆ U stomatološkoj ordinaciji radi tim stomatologa i asistenata, profesionalaca koji se okupio radi zajedničkog cilja – Vašeg zdravog, lepog i zadovoljnog osmeha.
Svoja znanja konstantno usavršavamo u zemlji i inostranstvu kako bismo Vam ponudili stomatologiju po najvišim svetskim standardima. Detaljan pregled, dobra analiza, odlična i efikasna komunikacija je odlika našeg tima.
Zbog toga se ova zubna ordinacija izdvaja po veoma pouzdanim, preciznim i kvalitetnim stomatološkim radovima.
Naš cilj su zadovoljni pacijenti uz stvaranje prijatne atmosfere i dugoročne saradnje. Naša stomatološka ordinacija u Beogradu raspolaže sa modernom opremom neophodnom za preciznu dijagnostiku i pouzdanu terapiju.
U radu koristimo isključivo kvalitetne stomatološke materijale koji nam omogućuju izradu dugotrajnih stomatoloških radova za Vas. U zubnoj ordinaciji ćete se osećati prijatno, uz lep ambijent, ljubazno osoblje i posvećenost naših stomatologa, stručnjaka, Vama kao pacijentu.
Ponosni smo što ovu stomatološku ordinaciju u Beogradu posećuje veliki broj zadovoljnih pacijenata. Možete se osećati sigurno sa nama, uz usluge kojima možemo poboljšati funkciju zubnih nizova i ulepšati Vaš osmeh.
Cenovnik
stomatoloska-ordinacija-wisil-m-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Wisil M

Novi Beograd, Nehruova 44 +381 11 7175725
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA NA NOVOM BEOGRADU.
Stomatološka ordinacija wisil m nalazi se u Novom Beogradu.
Otvorena je 2007.godine.
U njoj se mogu dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
Ordinacija je organizovana tako da stručni tim, zajedno sa timom zubotehničke laboratorije wisil m po principu SVE NA JEDNOM MESTU može da izradi sve vrste visoko estetskih i funkcionalnih zubnih nadoknada.
Bolesti zuba sa endodoncijom.
Lečenje zuba i korenskih kanala u zubnoj ordinaciji, podrazumeva ispravnu dijagnostiku sa odabirom novih, visokokvalitetnih materijala i tehniku koja osigurava uspešnu terapiju.
Ortopedija vilice.
U zubnoj ordinaciji primenjuje se savremeni način u lečenju i ispravljanju anomalija nastalih u rastu i razvoju zuba kod dece i odraslih osoba.
Uz primenu novih i savremenih fiksnih i mobilnih aparata, postižu se dobri rezultati i uspešna terapija.
U toku nedelje organizovan je ortodontski dan kada će gostovati specijalista ortopedije vilica.
Dečja i preventivna stomatologija.
Podrazumeva preventivu i lečenje zuba i usta kod dece.
U okviru nedelje organizovan je dečiji dan, kada ordinira specijalista dečije preventivne stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-dr-radevic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Radević

Novi Beograd, Španskih boraca 22 +381 11 3132740
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
ORTOPEDIJA VILICA.
Bez obzira kojeg ste starosnog doba, ortodoncija Vam može pomoći!
Put do perfektnog osmeha pomoću ortodontskog tretmana je dug, ali je definitivno je vredan strpljenja.
Promjenjen položaj zuba, pojava teskobe u zubnom nizu, malokluzija i nepravilan zagrižaj, ne samo da su estetski nedostaci, već i česti uzročnici nastanka karijesa, parodontalnih oboljenja, kompromitovane ishrane, govora.
ENDODONCIJA.
Endodoncija je jedno od najvažnijih područja stomatologije te joj u našim stomatološkim ordinacijama posvećujemo posebnu pažnju.
Endodoncija je deo stomatologije koji podrazumeva lečenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korena zuba.
Radi se pre svega o tretiranju tzv.
zubne pulpe koja se nalazi u samom kanalu zuba.
stomatoloska-ordinacija-dental-office-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental office

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 92 +381 11 2605089
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
POPRAVKA ZUBA, ENDODONCIJA, PREGLED i KONSULTACIJE SA STOMATOLOGOM, ORTODONCIJA, PARODONTOLOGIJA, DEČIJA STOMATOLOGIJA.
Stomatološka ordinacija Dr Branislava Smiljkovic je savremeno opremljena ordinacija u kojoj možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
Iz oblasti protetike, oralne implantologije, paradontologije, endodoncije i estetske i rekonstruktivne stomatologije.
Tim stručnjaka i konsultanata obezbedice Vam najadekvatnije rešenje.
Oslonac na tradicionalnoj stomatologiji i kontinuirano praćenje novih dostignuća i trendova, kao i njihov pažljiv odabir, dozvoljavaju nam da garantujemo najbolji izbor za Vaš problem.
stomatoloska-ordinacija-dental-step-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental Step

Novi Beograd, Antifašističke borbe 19 +381 64 4443060
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA NA NOVOM BEOGRADU.
Postavljanje zubnih plombi je najčešći tretman u stomatologiji.
Plombama se zatvaraju šupljine u zubima prouzrokovane karijesom ili mehaničkim oštećenjima.
U našem radu koristimo najkvalitetnije materijale zahvaljujući kojima postižemo izuzetan estetski i funkcionalni efekat.
Koristimo kompozitne plombe, koje su jake, sigurne i prirodnog izgleda.
Lečenje kanala korena zuba je takodje čest tretman u savremenoj stomatologiji.
Ovim načinom lečenja možete sačuvati vaš prirodan zub i izbeći ugradnju implanta ili izradu mosta.
U korenu zuba nalazi se pulpa, bogata krvnim sudovima i nervnim vlaknima koja se može inficirati.
Infekcija nastaje zbog dubokog karijesa, oštećenja zuba ili sličnih razloga.
Ukoliko je došlo do infekcije najčešće će se pojaviti simptomi kao što su bol, otok, osetljivost na temperaturu itd.
Retki su slučajevi u kojima pacijent nema nikakvih očiglednih simptoma, a ipak je došlo do infekcije.
Dečja stomatologija.
Naše najmlađe pacijente od najranijeg doba edukujemo o održavanju oralne higijene.
Savetujemo pranje zuba minimum dva puta dnevno, korišćenje paste koja sadrži fluor i redovne stomatološke preglede.
Preventivna stomatologija.
Redovni stomatološki pregledi i dobra higijena zuba su vrlo značajni za zdravlje vaših zuba.
Na redovnim pregledima proveravamo stanje vaših zuba, oboljenja desni, stanje postojećih plombi kao i sve promene na sluzokoži usne duplje.
Takođe pacijentima preporučujemo periodičan dolazak na kontrolne preglede(svakih šest meseci).
To nam omogućava da tretiramo vaše stomatološke probleme u ranoj fazi.
U okviru preventivne stomatologije pružamo i usluge koje se odnose na uklanjanje zubnog kamenca i plaka to jestmekih i tvrdih naslaga sa zuba.
Takodje savetujemo naše pacijente u pogledu pravilnog održavanja oralne higijene i oralnog zdravlja, kao i u pogledu ishrane i njene važnosti za oralno zdravlje.
U okviru dečje stomatologije pružamo brojne usluge, među kojima je i zalivanje fisura.
Zalivanje fisura predstavlja efikasan način prevencije karijesa na griznim površinama zuba.
Jednostavnim nanošenjem zalivača koji je boje zuba i koji prodire u sva udubljenja, stvara se zaštita gleđi od plaka i njegovih štetnih proizvoda.
Zalivanje fisura je odličan način borbe protiv karijesa kod dece.
stomatolog-ordinacije-sveti-antipa-stomatoloske-ordinacije

Stomatolog ordinacije Sveti Antipa

Novi Beograd, Proleterske solidarnosti 24 +381 65 3131024
Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu.
OPREMA POSLEDNJE GENERACIJE.
Naše dugogodišnje iskustvo, veliki broj pacijenata, oprema poslednje generacije, korišćenje najsavremenijih tehnika i materijala u radu, garancija su kvaliteta usluga koje pružamo.
Sve intervencije su bezbolne uz primenu lokalne anestezije i opšte anestezije!
BRIŽNI LEKARI.
Zadatak naših lekara jeste da Vi izadjete zadovoljni iz naše ordinacije, i da se u nju vratite ukoliko je to potrebno.
Kako bi to ostvarili, naši lekari se oslanjaju na njihovo dugogodišnje iskustvo, kao i na primenu najsavremenijih tehnika u stomatologiji.
centar-za-savremenu-i-estetsku-stomatologiju-mmsi-stomatoloske-ordinacije

Centar za savremenu i estetsku stomatologiju MMSI

Novi Beograd, Otona Župančića 32 +381 11 2283022
Stomatološka ordinacija Beograd.
Centar za savremenu i estetsku stomatologiju “MMSI“ pruža Vam kompletnu i kvalitetnu stomatološku uslugu na jednom mestu.
Naša poslovna filozofija je multidisciplinaran pristup svakom pacijentu ponaosob.
Praćenjem najnovijih dostignuća u stomatologiji i stalnom stručnom usavršavanju naš stručni tim će Vam predložiti kako da na najbolji način rešite Vaš zdravstveni i estetski problem.
Pregledi, saveti, konsultacije.
Zahvaljujući znanju, profesionalnom pristupu svakom pacijentu i primenom novih tehnologija u savremenoj stomatologiji ne postoje nerešive situacije.
Zakažite besplatan pregled kod nas, a mi ćemo Vam omogućiti da dobijete lep I zdrav osmeh, ali i da ga zadržite.
stomatoloska-ordinacija-dental-care-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental Care

Novi Beograd, Nehruova 51a +381 11 2285250
Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu.
Pružamo širok asortiman stomatoloških usluga, pritom stavljajući akcenat na stručnost i savremenu i kvalitetnu opremu.
Posebnu pažnju pridajemo tome da uz ljubaznost i besprekorne uslove Vašu posetu zubaru pretvorimo u prijatno iskustvo.
Posle besplatnog pregleda i dijagnostike zajedno sa Vama pravimo detaljan plan lečenja.
U slučaju specifičnih usluga obezbedićemo Vam u najkraćem roku pregled od strane nekog od naših saradnika specijalista.
Naše radno vreme je prilagođeno potrebama pacijenata.
Naravno, naročito u hitnim slučajevima, spremni smo da Vam izađemo u susret i zakažemo pregled u neko drugo vreme - slobodno nas kontaktirajte!
stomatoloska-ordinacija-adamat-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Adamat

Novi Beograd, Palmira Toljatija 62 +381 11 3191219
Stomatološka ordinacia ADAMAT vam pruža usluge iz sledećih domena.
Dečija i preventivna stomatologija: Zalivanje fisura, Fluorizacija zuba, Ekstrakcija mlečnih zuba, Kompozitni i GJC ispuni.
Ortopedija vilice: Mobilni i fiksni aparati.
Paradontologija i bolesti usta: Uklanjanje mekih naslaga i ultrazvučno skidanje kamenca, Peskiranje zuba, Kiretaža džepova.
Konzervativna stomatologija: Kompozitni, amalgamski i GJC ispuni; Lečenje zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr-vojinovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Vojinović

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 44 +381 11 2136607
Stomatološka ordinacija Novi Beograd.
Uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga, Konzervativa stomatologija, Implantologija, Ortodoncija.
Porodica Vojinović se punih 63 godine bavi stomatološkom praksom.
Na sadašnjoj adresi se nalazi od 2003 godine.
Svih ovih godina nastojala je težnja ka neprekidnom usavršavanju u radu, unapređenju organizacije rada i praćenja trendova savremene stomatologije.
Stomatološke ordinacije-2
Stomatološke ordinacije su zdravstvene ustanove u kojima se doktori stomatolozi ili kako ih u narodu zovu zubari, brinu o zdravlju zuba i desni. U stomatološkim ordinacijama vrše se sve vrste stomatoloških usluga kao što su na primer stomatološke usluge iz oblasti: konzervativne stomatologije (popravljanje zuba), paradontologije, oralne hirurgije, protetike, ugradnje zubnih implanata, dečije stomatologije, ortodoncije ili beljenja zuba. Preventivni pregledi kod zubara neophodni su kako biste očuvali oralno zdravlje. Zahvaljujući preventivnim pregledima možete sprečiti da se, na primer, kvar zuba proširi i na pravi Vam veći problem. Kada je u pitanju neka tegoba, kada Vas boli zub ili Vas bole desni i krvare, treba odmah da zakažete pregled kod stomatologa kako biste utvrdili u čemu je problem i otklonili ga na vreme. Često strah ili nelagodnost od predstojećeg tretmana uzrokuju odlaganje odlaska pacijenta kod stomatologa čime se pogoršava postojeći problem i moguće rešenje čini sve zahtevnijim. Strah od bola, čudni i neprijatni zvuci, dugotrajnost postupka, osećaj gađenja, neprijatna iskustva u prošlosti ali i mnogi drugi razlozi sačinjavaju strah od stomatologa. Način prevazilaženja straha je individualan i razlikuje se od uzrasta pacijenta, raspoloživog vremena, neophodnog tretmana. Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža. Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im se sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac, i gubitak zuba kao konačan negativan ishod…Briga o poboljšanju estetike, uz očuvanje zdravlja zuba, sastavni je deo svake stmatološke intervencije. Prevaziđite strah i posetite zubara, jer samo zdrav osmeh je i lep osmeh.
Back to Top